Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Aroma stigla na Zlatibor, novi marketi i u Beogradu i Kotoru

Aroma stigla na Zlatibor, novi marketi i u Beogradu i Kotoru

Ekspanzija Domaće Trgovine nastavlja se otvaranjem novih Aroma marketa na nekoliko novih lokacija u Srbiji i Crnoj Gori.

Kompanija Domaća Trgovina, 24. juna u 08h, svečano je otvorila prvi Aroma market na Zlatiboru koji se nalazi u ulici Rujanska bb. Povodom otvaranja novog 50. po redu maloprodajnog objekta i prvog u ovom delu Srbije, Aroma je pripremila brojna akcijska sniženja, poklone i degustacije. Aroma market na Zlatiboru biće otvoren svakim danom od 00 do 24h. Nešto ranije, trgovačka kompanija je otvorila i novi maloprodajni objekat u Beogradu na adresi Budimska 16. Uz širom asortiman proizvoda, kupcima je ponuđen i veliki izbor voća i povrća, a radno vreme novog marketa je od 07 do 23h.

Aroma marketi ekspanziju širenja maloprodajne mreže nastavljaju i u Crnoj Gori otvaranjem objekta u Kotoru na adresi Sveti Vrači. Ponuda obuhvata veliki izbor artikala domaćih i uvoznih brendova, odeljenje gotovih jela i odeljenje voća i povrća.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum