Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator otvorio supermarket u Banja Luci

Mercator otvorio supermarket u Banja Luci

Slovenački Merkator danas je u banjalučkom naselju Starčevica otvorio supermarket površine 660 kvadratnih metara, u koji je investirano 540.000 evra.
U supermarketu u Ulici majke Jevrosime zaposleno je 27 radnika, saopšteno je iz Merkatora. U saopštenju se navodi da će kupci u ponudi imati širok asortiman kvalitetnih proizvoda, visok nivo usluge, kvalitetne proizvode svakodnevne potrošnje po dnevno konkurentnim cenama u projektima “Domaća korpa”, “Trajno niska cijena” i “Trgovačka marka Merkator”.

Povodom otvaranja novog objekta Merkator je najavio da će dječijem domu “Rada Vranješević” u Banjaluci donirati 5000 KM.

 

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum