Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Namex nastavlja sa investiranjem u maloprodajni sektor

Namex nastavlja sa investiranjem u maloprodajni sektor

Trgovačka kompanija Namex, nastavlja da investira u maloprodajni sektor otvaranjem novog marketa u Federaciji BIH.

Kako se navodi u saopštenju, Namex je otvorio novi market u Drinovcima, opština Grude. Novi maloprodajni objekat, 26. po redu nudi širok asortiman robe, pekaru i odeljenje mesa i suhomesnatih proizvoda. Objekat Namex-a u Drinovcima prostire se na 350 kvadrata prodajne površine, a povodom otvaranja, trgovac je pripremio brojna akcijska sniženja, poklone i degustacije proizvoda. 

Namex je nedavno obeležio 10. godina rada. Tom prilikom, najavljeno je dalje širenje maloprodajne mreže i zapošljavanje novih radnika. Svi prodajni objekti nalaze se u Hercegovini, u kojoj je trenutno lider po broju maloprodaja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum