Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prodajna mreža Praktikera bogatija za dva nova trgovačka centra u regionu

Prodajna mreža Praktikera bogatija za dva nova trgovačka centra u regionu

Praktiker prodajna mreža u našem regionu je bogatija za dva nova trgovačka centra, koja su otvorena u Bugarskoj i Grčkoj. 

Kompanija Videolux Holding, vlasnik Praktiker franšize za tržište Bugarske, svečano je otvorila novi prodajni centar u toj zemlji koji se nalazi u gradu Jambol. Prodajni centar se prostire na 6.800 kvadrata, od čega 5.000 kvadrata zauzima prodajna površina.

U ponudi se nalazi 50.000 artikala različitih kategorija građevinskog materijala, pločica, sanitarija, laminata, sve za baštu, dekoracije, auto oprema, osvetljenje, boje i kamp oprema. Praktiker je kupcima obezbedio besplatan parking sa 144 mesta, a u novom objektu za savete i prodaju zaposleno je 70 radnika. Ovo je deseti po redu prodajni objekat poznatog lanca hipermarketa Uradi Sam, a iz kompanije najavljuju dalje širenje i nove investicije. Praktiker je u Bugarskoj prisutan od 2004. godine, a od 2014. prelazi u ruke Videolux Holdinga koji radi pod franšizom. Praktiker širi prodajnu mrežu i nastavlja ekspanziju otvaranjem novog trgovačkog centra i u Atini. Prodajni centar prostire se na 9.780 kvadrata, u ponudi se nalazi širok asortiman proizvoda, a kupcima je na raspolaganju i 310 parking mesta. Praktiker je jedna od retkih maloprodajnih kompanija u Grčkoj koja beleži stabilan rast i koja najavljuje nove investicije, kako u većim, tako i u manjim gradovima širom Grčke.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum