Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mid Europa širi maloprodajnu mrežu u našem regionu sa 13. novih marketa

Mid Europa širi maloprodajnu mrežu u našem regionu sa 13. novih marketa

Trgovački lanac Profi, u vlasništvu investicionog fonda Mid Europe, nastavlja širenje prodajne mreže i snažan rast u našem regionu. 

Ekspanzija trgovačkog lanca Profi, nastavlja se i sa novim vlasnikom, investicionim fondom Mid Europa. U proteklom periodu, Profi je u Rumuniji otvorio 13. novih marketa i ostao lider kada je broj maloprodaja u pitanju. Novi marketi zauzimaju ukupnu površinu od 300 do 400 kvadrata, dok je od 210 do 350 kvadrata na raspolaganju potrošačima.

Profi je najviše investirao u Loco format svojih marketa u kojima je ponudio širok izbor artikala za svakodnevnu kupovinu. Profi je širenjem prodajne mreže sada dostupan u 315. mesta širom Rumunije, zapošljava blizu 12.000 radnika i ima najveću geografsku pokrivenost svih trgovaca u zemlji. Podsetimo, fond Mid Europa je u februara tekuće godine preuzeo maloprodajni lanac Profi. Investicioni fond je u Srbiji prisutan kroz tri velika brenda, Imlek, Knjaz Miloš i Bambi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum