Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren 101. SPAR supermarket u Hrvatskoj

Otvoren 101. SPAR supermarket u Hrvatskoj

Kompanija SPAR Hrvatska, saopštila je da nastavlja širenje prodajne mreže otvaranjem 101. supermarketa u toj zemlji. 

Kako se navodi u dostavljenom saopštenju, SPAR je svoju 101. trgovinu svečano otvorio 30.juna u 08h na izlazu iz mesta Bibinja, na adresi Jadranske ceste bb. U izgradnju i opremanje novog supermarketa, SPAR je investirao oko četiri miliona evra. Iz SPAR-a su istakli da je otvaranjem zaposleno 28 radnika, ali i da su potrošači dobili novo prodajno mesto sa vrhunskom ponudom koja će zadovoljiti sve njihove potrebe. Supermarket se nalazi uz samu magistralu, sa osiguranim parking mestima. Osim velike ponude svežeg asortimana, SPAR je kupcima ponudio i veliki izbor robnih brendova bio, bezglutenski, vegeterijanski i veganski proizvodi. Objekat je opremeljen i velikom rashladnom komorom u kojoj je ponuđen veliki izbor pića. 

Helmut Fenzl, predsednik uprave SPAR Hrvatska je istakao da otvaranjem 101. supermarketa nije kraj širenja SPAR maloprodaje u Dalmaciji. 

Radno vreme novog supermarketa je svakim radnim danom i nedeljom od 07 do 22h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum