Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti PerSu marketi na dve nove lokacije u Vojvodini

PerSu marketi na dve nove lokacije u Vojvodini

BB Trade nastavlja da širi prodajnu mrežu otvaranjem marketa na još dve nove lokacije, saopštila je trgovačka kompanija. 

Presecanjem crvene trake, svečano su otvorena dva nova PerSu marketa u Prigrevici i Mužlji. Od sada, meštani Prigrevice PerSu market mogu pronaći na adresi Nine Maraković 48, a u Mužlji na adresi Mađarske komune 58a.

Potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. U prepoznatljivom ambijentu svojstvenom PerSu marketima, smešten je pažljivo odabran asortiman najkvalitetnijih domaćih i svetskih brendova, skrojen po principu od svega po malo. Iz PerSu marketa su istakli da iz ponude posebno izdvajaju odeljenje uvek svežeg voća i povrća, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.Od početka godine, PerSu marketi su otvoreni i u Novom Sadu, Stajićevu, Crvenki, Kuli, Lazarevu, Kucuri i drugim mestima. PerSu je trenutno prisutan sa više od 130. maloprodaja širom Vojvodine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum