Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Zatvoren Univerexport hipermarket u Beogradu

Zatvoren Univerexport hipermarket u Beogradu

Kompanija Univerexport zatvorila je jedan od pet maloprodajnih objekata u Beogradu koji se nalazio u sklopu Zemun Parka. 

Nakon zatvaranja velikog objekta koji se nalazio u sklopu beogradskog Zemun Parka, kompanija Univerexport poslovanje u Beogradu nastavlja sa četiri maloprodajna objekta koji se nalaze na Novom Beogradu, Dorćolu, Banjici i Zvezdari (Aviv Park). Kompanija je u hipermarket koji je otvoren 28. maja 2015. godine investirala 1,75 miliona evra i potrošačima je ponudila širok asortiman proizvoda, voće i povrće, ribarnicu i gastro odeljenje. Objekat se prostirao na više od 1.500 kvadrata, a potrošači su kupovine obavljali na osam kasa. 

Zemun Park je prvi retail park u Beogradu otvoren 2015. godine. Centar se prostire na 16.000m2 bruto površine, dok je u drugoj fazi planirana izgradnja dodatnih 15.000m2. U centru posluju JYSK, Home Plus, TAKKO, Katrin, OVS, Feedback, Office Shoes, Planika i drugi maloprodajni brendovi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum