Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Supermarket Tuš se otvara u Jagodini

Supermarket Tuš se otvara u Jagodini

Poslovna grupa “Tuš“ iz Slovenije, čiji je vlasnik Mirko Tuš, otvoriće 19. novembra super market u Jagodini.

Građevinski radovi, koji su počeli 7. aprila, završeni su još 6. oktobra, zajedno sa potrebnom infrastrukturom i parkiralištima, a ovih dana unosi se roba i priprema svečano otvaranje.

“Tuš“, čije je sedište u Ljubljani, spada među 500 najboljih preduzeća u srednjoj i istočnoj Evropi a predstavništva ima u Hrvatskoj, Tunisu, Grčkoj i Španiji, i posluje po principu “sve na jednom mestu”.

Tuš trade je do sada otvorio trgovine u Novom Sadu,  Beogradu, Somboru i Subotici.

Izvor: Retail Serbia Portal

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum