Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Coca-Cola HBC otvorila najsavremeniju fabriku u regionu

Coca-Cola HBC otvorila najsavremeniju fabriku u regionu

Coca-Cola HBC, otvorila je najsavremeniju liniju za proizvodnju u Rumuniji i našem regionu koja se nalazi u Temišvaru. 

Kompanija je u fabrici u Temišvaru proširila kapacitete uvođenjem nabrže linije za proizvodnju pića. Coca-Cola HBC Rumunija, je u najsavremenije pogone investirala sedam miliona evra i trenutno ima najbržu liniju za flaširanje u Rumuniji i regionu koja ima visok stepen automatizacije najnovije generacije. Jaak Mikkel, generalni direktor Coca Cola HBC Rumunija, je izjavio, da je kompanija na rumunskom tržištu prisutna više od 25. godina i da je njihova obaveza za novim investicijama veoma jaka. On je istakao, da je investicija od sedam miliona evra u najbržu liniju za proizvodnju u Rumuniji i regionu dalja potvrda investiranjem u privredu i lokalnu zajednicu, ali i da je za Coca-Colu, tržište Rumunije beoma bitno i da se očekuju nove investicije. 

Coca Cola je svoje poslovanje u Temišvaru otpočela 1995. godine sa tri proizvodne linije koje su kasnije modernizovane. Fabrika u Temišvaru proizvodi gazirana pića, ledene čajeve i sokove za domaće tržište, ali i za zemlje u okruženju, u Srbiju, Grčku, Bosnu, Bugarsku, Hrvatsku i Makedoniju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum