Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti JUMBO otvara najveću prodavnicu u Srbiji na 3.000m2

JUMBO otvara najveću prodavnicu u Srbiji na 3.000m2

Jumbo će od početka septembra biti prisutan i u sklopu Zemun Parka u kome će otvoriti najveću prodavnicu u Srbiji. 

Iz Uprave Zemun Parka koji se nalazi u vlasništvu izraelske kompanije Mivne Group su za portal Retail Serbia istakli, da će Zemun Park od 2. septembra biti proširen za dodatnih 3.000 kvadrata u kome će se nalaziti poznati grčki brend Jumbo. Novooizgrađeni prostor biće napravljen po najnovijim građevinskim tehnologijama kako bi svim posetiocima pružio maksimalno uživanje i fleksibilnost kupovine u potpuno novom ambijentu. U sklopu objekta kupcima će biti ponuđeno više od 30.000 ekskluzivnih artikala namenjenih uređenju kuća i stanova, opreme za bebe, školskog pribora, a ujedno će biti i najveća prodavnica dečjih igračaka u Srbiji. 

Jumbo je na tržištu Grčke i u zemljama Jugoistočne Evrope prisutan sa više od 80 maloprodajnih objekata. Kompanija Veropoulos nosilac je Jumbo franšize na tržištu Srbije na kome je od sredine prošle godine otpočela poslovanje otvaranjem prvih Jumbo robnih kuća. U svom asortimanu nudi robu brojnih poznatih svetskih kompanija poput Fisher Price, Hello Kitty, Johnson’s, Barbie i mnogi drugih. 

Zemun Park je saopštio da će ponuda centra biti upotpunjena i restoranom Smokvica koji će se prostirati na više od 400 kvadrata, ali i da su pregovori sa novim zakupcima u toku. Zemun Park je prvi retail park u Beogradu otvoren 2015. godine. Objekat se prostire na ukupno 16.000 kvadrata, a posetiocima je na raspolaganju i parking sa 640 mesta. Trenutno u centru posluje 33 maloprodajna brenda.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum