Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Slovenački TUŠ otvorio tri hipermarketa

Slovenački TUŠ otvorio tri hipermarketa

Slovenačka trgovačka kompanija TUŠ, nastavlja investicioni plan kroz modernizaciju maloprodajnih jedinica otvaranjem tri hipermarketa i jedne drogerije. 

TUŠ je početkom prošlog meseca, svečano otvorio modernizovani hipermarket u Kopru koji se nalazi u sklopu Planet TUŠ šoping centra. U objekat je ugrađena nova oprema za izlaganje i skladištenje robe, a najveće promene su urađene na svežim odeljenjima. Kako su istakli iz TUŠ-a, posebna novina je komora koja zauzima 50 kvadrata, a koja kupcima nudi širok izbor rashlađenog pića. U ponudi koja je proširena nakon modernizacije, nalazi se 70% proizvoda domaćih proizvođača, kojima TUŠ poklanja posebnu pažnju pri odabiru asortimana.

Kompanija TUŠ modernizovala je i trgovački objekat u opštini Kungota. U market su ugrađeni najsavremeniji sistemi za održavanje, police, kolica, kase, ali i sistem za uštedu energije. Uroš Žafran, direktor maloprodaje TUŠ je istakao da je modernizacija u potpunosti prilagođena potrošačima, kroz prilagođen miks ponude i povoljnih cena u celokupnom asortimanu.

Hipermarket u Ljubljani koji se nalazi u sklopu tržnog centra BTC takođe je dobio modernizovan izgled. TUŠ hipermarket je renoviran i prilagođen najmodernijim trgovačkim trendovima urbanog potrošača. Najveće promene u asortimanu je veći udeo bio, veganskih i organskih proizvoda.

U mestu Moste, TUŠ je otvorio i potpuno renoviranu drogeriju u kome je ponudio širok asortiman proizvoda za negu, kozmetiku, hemiju, parfeme, papirni program, šminku i zdravu hranu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum