Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex Smederevska Palanka počeo sa radom

Gomex Smederevska Palanka počeo sa radom

GOMEX je nastavio sa širenjem svoje maloprodajne mreže otvaranjem maloprodajnog objekta "Smederevska Palanka" u ovom gradskom naselju i sedištu istoimene opštine u Podunavskom okrugu.

Supereta "Smederevska Palanka" prostire se na 210 m2 prodajnog prostora i zapošljava jedanaest radnika. MPO "Smederevska Palanka" raspolaže sa tri kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom, mlinom za kafu i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete. I ovaj market ima u ponudi kako Gomex marke tako i drugu robu široke potrošnje.

Gomex posluje sa preko 140 marketa u Srbiji, sa prosečnom veličinom prodajnih objekata od 250 m².

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum