Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Veropoulos otvara četiri supermarketa do kraja godine

Veropoulos otvara četiri supermarketa do kraja godine

Grčka trgovačka kompanija Veropoulos planira da napravi ekspanziju do kraja tekuće godine otvaranjem četiri nova supermarketa.

Kako je saopšteno iz Veropoulosa, kompanija planira da otvori tri do četiri nova Vero maloprodajna objekta u Makedoniji u kojoj je prisutna od 2001. godine. Još uvek nije navedeno u kojim gradovima će biti otvoreni novi trgovački objekti kao ni vrednost planiranih investicija. Prodajna mreža je nedavno proširena sa novim centrom u Tetovu, drugom po redu u tom gradu u koji je investirano dva milionaevra i u kome je zaposleno više od sto radnika. Veropoulos u Makedoniji trenutno poseduje jedanaest Vero marketa i tri Jumbo robne kuće.

Kompanija je na tržištu Srbije prisutna od kraja 2002. godine kada je otvoren prvi Super Vero centar na Novom Beogradu. Poslovanje je do danas prošireno na šest marketa i dve Jumbo robne kuće, dok se treća nalazi u fazi izgradnje.
O kompaniji Veropoulos: Veropoulos je danas prisutan na tržištima Makedonije i Srbije sa 17 marketa, 5 Jumbo robnih kuća, lancom restorana i šoping molom u Skoplju. Mrežu supermarketa u Grčkoj kompanija je prodala Metro Aebe Grupi koja ih je rebrendirala u My Market supermarkete tokom prošle godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum