Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Italijanski lanac supermarketa otpočeo poslovanje u našem regionu

Italijanski lanac supermarketa otpočeo poslovanje u našem regionu

Najveći lanac bio supermarketa u Italiji NaturaSi, otpočeo je svoje poslovanje i u Bugarskoj u kojoj je otvoren prvi maloprodajni objekat. 

NaturaSi, najveći lanac bio supermarketa u Italiji otpočeo je svoje poslovanje i van matičnog tržišta otvaranjem prvog supermarketa u Sofiji. Prodajni objekat prostire se na 240 kvadrata prodajne površine, a kupcima nudi više od 4.000 sertifikovanih organskih proizvoda.

U ponudi se nalazi širok izbor pasta, pirinča, konzervirane hrane, bebi program, sveže voće i povrće, suhomesnati proizvodi, kozmetika i kućna hemija. U pitanju su objekti koji će poslovati kroz franšizu, a ispred NaturaSi Bugarska Marina Bančeva je istakla, da je cilj da sve što se kupuje u njihovim radnjama bude bez čitanja etiketa jer se zna da su svi proizvodi sertifikovani i organski. Ponuda za sada obuhvata najviše proizvoda iz Italije, Nemačke, Francuske, ali i da je u planu da se poveća broj organskih proizvoda iz Bugarske i regiona.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum