Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti SPAR ulazi na tržište Kipra i otvara 20. supermarketa

SPAR ulazi na tržište Kipra i otvara 20. supermarketa

Spar će u prvoj polovini 2018. godine otpočeti svoje poslovanje i na Kipru, saopštila je danas trgovačka kompanija. 

Kompanija Spar International i najveća kiparka maloprodajna kompanija Ermes Department Stores PLC, potpisale su sporazum koji predviđa otvaranje Spar supermarketa na Kipru i lansiranje Spar-ovih robnih brendova na to tržište. Planirano je otvaranje ukupno dvadeset supermarketa, a prvi će biti otvoreni početkom 2018. godine. Ermes Department Stores PLC je najveća maloprodajna kompanija koja posluje sa 90 objekata u kojima nudi elektroniku, odeću, parfeme, stvari za kuću, dok je jedan broj maloprodaja rasprostranjen i u Grčkoj. Kompanija zastupa mnoge poznate brendove, među kojima su: Oviesse, Forever 21, Armani Exchange, Tommy Hilfiger, Diesel, Superdry, Desigual, Pepe jeans, Springfield, Cortefiel, Oasis i Warehouse.Spar International je jedna od najvećih trgovačkih Grupa u svetu sa oko 12.500 trgovina u 44 zemalja.

Kompanija je u prošloj godini objavila promet od preko 33 milijardi. U našem okruženju, Spar nastavlja rast u Sloveniji, Hrvatskoj, Mađarskoj i Albaniji. Nezvanično, portal Retail Serbia saznaje da je Spar u pregovorima sa nekoliko kompanija u Grčkoj koje bi preuzele licencu za otvaranje Spar supermarketa.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum