Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Do kraja jula će biti zatvoreno 22 Konzum marketa u Dalmaciji

Do kraja jula će biti zatvoreno 22 Konzum marketa u Dalmaciji

Kako prenose hrvatski mediji, do kraja jula će biti zatvoreno 22 Konzum marketa u Dalmaciji.

Već su zatvoreni određeni prodajni objekti u Zadru, a isto se uskoro očekuje u Šibeniku i okolini Dubrovnika. Kako se navodi iz Agrokora za portal index.hr, radnici neće biti otpušteni već će biti prebačeni u druge trgovine. 

Navedena zatvaranja su samo jedna od mera na optimizaciji i racionalizaciji poslovanje koncerna Agrokor koja je u procesu restrukturiranja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum