Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ekspanzija cm drogerija u BiH

Ekspanzija cm drogerija u BiH

Najveći lanac drogerija u Bosni i Hercegovini cm, ekspanziju prodajne mreže nastavlja sa dve nove poslovnice. 78. po redu cm drogerija, svečano je otvorena u Tešnju.

 

Poslovnica se nalazi u TC Ukus, a potrošačima je dostupna svakog radnog dana i nedeljom od 09 do 21h, odnosno od 10 do 18h. Nešto ranije cm drogerije se nalaze na još jednoj lokaciji u Sarajevu sa maloprodajnim objektom na Markalama. Novootvorena poslovnica se prostire na 100 kvadrata prodajne površine a kupcima nudi širok izbor proizvoda.

Radno vreme novog objekta u Sarajevu je od 08 do 21h i nedeljom od 08 do 20h.Trgovačka kompanija je saopštila da će i u narednom periodu širiti svoje poslovanje kroz otvaranje novih maloprodaja ali i otvoriti veliki broj novih radnih mesta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum