Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Masoutis S.A. otvorio 268. supermarket

Masoutis S.A. otvorio 268. supermarket

Novi Masoutis supermarket svečano je otvoren u mestu Platamon, saopšteno je iz trgovačke kompanije koja nastavlja stabilan rast. 

Kompanija Diamantis Masoutis S.A., svečano je otvorila u turističkom mestu Platamon novi supermarket koji je urađen po novom konceptu. Kako je navedeno u saopštenju, supermarket ima prodajnu površinu od 520 kvadrata, četiri kase i zapošljava 28 radnika. Prodavnica poseduje odeljenje mesa i suhomesnatih proizvoda, kao i odeljenje voća i povrća. Povodom otvaranja supermarketa Masoutis je odobravao popust od -10% ali i posebne pogodnosti za korisnike Mas Card u vidu duplih bodova, gratis artikala i raznim sniženjima. 

Masoutis ostaje lider na Severu Grčke koji je sada prisutan na ukupno 268. lokacija. Kompanija je nedavno otvorila još tri nova trgovačka objekta, jedan supermarket i dva veleprodajna centra. Diamantis Masoutis S.A. je osnovan 1976. godine. Od nedavno, trgovac je u svojim objektima potrošačima omogućio besplatan wifi koji je moguće aktivirati putem aplikacije na mobilnom telefonu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum