Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren Hiper Kort hipermarket

Otvoren Hiper Kort hipermarket

Novi hipermarket Hiper Kort, kompanija Fructa Trade je svečano otvorila u Bihaću u sklopu tržnog centra.

Novi maloprodajni objekat otvoren je u 07.07. u 11h u sklopu tržnog centra Čavkunović Bau. U moderno uređenom hipermarketu uz širok asortiman artikala prehrane i neprehrane zaposleno je 30 novih radnika. Povodom otvaranja još jednog objekta, trgovačka kompanija je pripremila brojna akcijska sniženja i zabavne sadržaje. Fructa Trade trenutno zapošljava više od 1000 radnika u više od 30 maloprodajnih objekata. 

Podsetimo, Fructa Trade poseduje lanac Super Kort supermarketa i Hiper Kort hipermarketa. Od nedavno kompanija posluje i u Srbiji u kojoj je otvorila prve objekte u Novom Sadu, ali i u Federaciji BIH.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum