Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Grčki JUMBO otvara pet robnih kuća u Bosni i Hercegovini

Grčki JUMBO otvara pet robnih kuća u Bosni i Hercegovini

Grčki maloprodajni lanac Jumbo nedavno je otpočeo poslovanje i na tržištu Bosne i Hercegovine u kojoj je otvorena prva robna kuća, šesta po redu u vlasništvu Balfin Grupe koja već posluje na dva balkanska tržišta. 

Prvi Jumbo na tržištu Bosne i Hercegovine, nedavno je otvoren u Sarajevu na adresi Put života bb. Prodajni centar za decu, porodicu i dom nudi 30.000 artikala na preko 4.500 kvadrata prodajnog prostora. Poslovanje se odvija kroz franšizu koju je preuzela kompanija Balfin Group, jedna od najvećih trgovačkih kompanija u regionu. U narednih nekoliko godina Jumbo će biti prisutan sa pet prodajnih centara širom Bosne i Hercegovine u kojima će biti otvoreno više od 300 novih radnih mesta. Jumbo direktnim poslovanjem i putem franšize trenutno posluje sa više od 80 centara u Jugoistočnoj Evropi.  Balfin Grupa poseduje Jumbo, Spar, Neptun i druge maloprodajne brendove širom Albanije i *Kosova.

Od kraja prošle godine, kompanija je i zvanično preuzela licencu za otvaranje Spar supermarketa na matičnom tržištu na kome se planira otvaranje 100 supermarketa i 10 hipermarketa uz investiciju od preko pedeset miliona evra. U vlasništvu kompanije nalaze se i najveći tržni centri i logistički parkovi na Balkanu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum