Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nove investicije trgovačkog lanca Tropic

Nove investicije trgovačkog lanca Tropic

Trgovačka kompanija Tropic koja posluje sa maloprodajnim objektima Tropic i mojMarket pored otvaranja novih maloprodaja nastavlja da investira i u modernizaciju postojeće mreže marketa otvaranjem objekta u Bosanskom Petrovcu. 

Kako je saopšteno iz Tropic-a, na adresi Trg Šehida bb, u Bosankom Petrovcu otvorena su vrata još jednog modernizovanog marketa. Savremeno uređen i proširen market prostire se na 300 kvdrata prodajne površine, kupcima nudi širok izbor artikala, odeljenje sa svežim voćem i povrćem i mesa. Novina je gastro odeljenje u kome se potrošačima nudi više desetina gotovih jela. Povodom otvaranja marketa u Bosanskom Petrovcu, Tropic je pripremio brojna akcijska sniženja koja će važiti do 24.jula. Od početka tekuće godine, Tropic je otvorio nove markete u Prijedoru i Trebinju u kome je ponudio širok izbor artikala za svakodnevnu kupovinu. Kompanija je nastavila da širi i prodajnu mrežu mojMarket otvaranjem 21. po redu maloprodajnog objekta u Banja Luci.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum