Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Auchan gradi 30 novih hipermarketa u Mađarskoj

Auchan gradi 30 novih hipermarketa u Mađarskoj

Francuska trgovačka Grupa Auchan (Ošan) planira da u narednih pet godina izgradi veliki broj novih hipermarketa na mađarskom tržištu, ali i da u saradnji sa partnerima otvori više desetina supermarketa. 

Auchan ima u planu da u narednih pet godina napravi snažnu ekspanziju u Mađarskoj otvaranjem 30 hipermarketa na novim lokacija, ali i da u saradnji sa partnerima otvori isti broj supermarketa. Grupa Auchan trenutno posluje sa 19 hipermarketa na tržištu Mađarske, od koji se većina nalazi u Budimpešti i mestima u njenoj blizini.

Svoje pozicioniranje Auchan je povećao i preuzimanjem hipermarketa Cora koja se povukla sa mađarskog tržišta i prebacila fokus poslovanja u Rumuniju. Auchan je nedavno u regionu otpočeo poslovanje i kroz potpuno nov format marketa My Auchan. Prvi objekti otvoreni su u Rumuniji u sklopu benzinskih stanica u vlasništvu OMV-a. Auchan je deo Mulliez Grupe i prisutan je sa maloprodajnim objektima u Francuskoj, Italiji, Mađarskoj, Luksemburgu, Rusiji, Kini, Iraku, Poljskoj, Portugalu, San Marinu, Španiji, Ukrajini, Tajvanu i drugim državama.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum