Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Dva nova Kaufland hipermarketa u Hrvatskoj

Dva nova Kaufland hipermarketa u Hrvatskoj

Nemački trgovački lanac Kaufland otvorio je novi hipermarket u Makarskoj, ali i najavio otvaranje još jednog, drugog po redu u Zadru. 

Trgovačka kompanija Kaufland povećava svoje prisustvo u Hrvatskoj sa dva nova hipermarketa. Novi trgovački objekat izgrađen prema najnovijim standardima Kauflanda, svečano je otvoren u Makarskoj. Prodajna površina iznosi više od 2.000 kvadrata, a kupcima je na raspolaganju i parking sa 150 mesta. Ovo je 38. po redu Kaufland poslovnica u Hrvatskoj i šesta u Dalmaciji. Novim otvaranjem, otvoreno je više od 60 novih radnih mesta.

Kompanija će uskoro otvoriti i novi objekat u Zadru, drugi po redu u tom gradu. Na površini od preko 2.300 kvadrata, potrošači će pronaći veliki izbor prehrambenih proizvoda, kućnih aparata, tekstila i igračaka, ukupno 13.000 artikala. Hipermarket će zaposliti 80 radnika, a raspolagaće i parkingom sa 180 mesta. Kaufland je deo Schwarz Grupe koja posluje i sa diskontima Lidl. Pored hrvatskog tržišta, Kaufland hipermarketi rasprostranjeni su i u Nemačkoj, Poljskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Češkoj i Slovačkoj.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum