Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Širom Makedonije otvoreni KAM Marketi

Širom Makedonije otvoreni KAM Marketi

Makedonski diskonter u ekspanziji KAM Market proširio je svoju prodajnu mrežu na matičnom tržištu ali i investirao u već postojeću otvaranjem potpuno renoviranih marketa.

U gradu Kavadarci, na adresi Ohridska 1., KAM Market je otvorio renoran maloprodajni objekat koji posluje pod brendom KAM City. Uz bogat asortiman artikala, trgovac je pripremio i brojna akcijska sniženja povodom otvaranja. KAM Market u Velesu na adresi Maršala Tita bb, takođe se našao na mapi otvorenih modernizovanih marketa najvećeg diskontera u Makedoniji. KAM Market je otvorio i modernizovan diskont market u Strumici, na adresi Goce Delčeva bb.

Objekat je otvoren uz specijalne pogodnosti širokog asortimana. Trgovac je modernizovao i market u Tetovu, na adresi Jane Sandanski br. 55. Kako je saopšteno, objekat koji zauzima površinu od 197 kvadrata prodajnog prostora potpuno je renoviran uz velike promene u pregledu artikala u celom marketu uz veću funkcionalnost. Nešto ranije, KAM Market je svečano otvorio i novi market u mestu Čento u prigradskom delu Skoplja. 

Sa više od 60 maloprodaja, KAM Market je najveći diiskonter u Makedoniji. Od kraja prošle godine trgovački lanac je ušao i na tržište *Kosova preuzimanjem lanca Diambe. U planu je ulazak i na tržište Bugarske i Albanije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum