Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorene nove dm drogerije u Beogradu i regionu

Otvorene nove dm drogerije u Beogradu i regionu

Lanac dm drogerija proširio je maloprodajnu mrežu u Srbiji i regionu za dve nove poslovnice. 

U četvrtak, 27.jula kompanija dm otvorila je novu poslovnicu u Beogradu, na adresi Ustanička 170. pored Aman Plus marketa. dm će uz brojne popuste svim kupcima u periodu od 27. do 30. jula odobravati popust od -15% koji će se obračunavati i na već snižene artikle, a povodom otvaranja još jedne poslovnice kompanija je organizovala humanitarnu prodaju u kojoj su prikupljene donacije Prihvatilištu za urgentnu zaštitu zlostavljane dece, saopštava ovaj lanac. 

Ekspanziju dm nastavlja i u Bosni i Hercegovini u kojoj je otvorena nova, 67. po redu drogerija na tom tržištu koja se nalazi u Posužju, na adresi Katarine Zrinske 2. Objekat se prostire na 340m2 prodajne površine, nudi bogat asortiman dm marke, ali i domaćih i svetskih brendova.

Ante Miličević, regionalni menadžer dm-a je izjavio: „Otvaranjem ove dm drogerije želeli smo biti bliži kupcima u Posužju koji su veliki interes za naš dolazak pokazali brojnim upitima. Nadamo se da će uživati u jedinstvenom doživljaju koji nudimo, bogatoj drogerijskoj ponudi, kao i brojnim dm povoljnostima“.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum