Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren najveći BMW centar na Balkanu

Otvoren najveći BMW centar na Balkanu

Delta Motors, ekskluzivni uvoznik i distributer automobila BMW i MINI za Srbiju i Crnu Goru, otvorio je 12. novembra novi prodajno-servisni centar BMW i MINI vozila u Radničkoj ulici u Beogradu.
BMW i MINI centar na Čukarici ima površinu od 7.500m2, najveći je BMW-ov centar na Balkanu i drugi po veličini u Evropi.

Izgrađen je po najstrožijim standardima BMW Grupe i poseduje najsavremeniju opremu u auto-industriji. Ukupna investicija Delta Motorsa u centar iznosi 12 miliona evra, a izgradnja je trajala manje od godinu dana. U prodajnom salonu centra izloženo je 18 najnovijih modela BMW i MINI vozila.

Izvor: Delta Holding

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum