Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti H&M i u Kragujevcu od 17. avgusta

H&M i u Kragujevcu od 17. avgusta

 

Prva prodavnica kompanije H&M Hennes & Mauritz u Kragujevcu biće otvorena u četvrtak 17. avgusta u 11 časova, u šoping centru Kragujevac Plaza,

u Bulevaru kraljice Marije 56. Prvih 100 posetilaca očekuju vaučeri za kupovinu u iznosu od 1.500 dinara, a svi kupci će tokom dana na kasi moći da ostvare 20 odsto popusta na celokupnu kupovinu. Specijalna gošća H&M-a biće pop pevačica Jelena Tomašević koja će održati mini koncert pre svečanog otvaranja i izdati račun prvom kupcu u novoj prodavnici.

H&M u Kragujevac Plazi imaće ukupnu radnu površinu od 1.640 kvadratnih metara i prostiraće se na dva nivoa. U ponudi će biti odeća, obuća i modni dodaci za žene, muškarce, tinejdžere, decu i bebe u okviru kolekcija Everyday, Modern Classic, Mama, L.O.G.G., Men, Basic, Divided, Sport, Denim, Small Girls/Boys, Big Girls/Boys, Baby, Underwear, Accessories.

Ovo je 11. prodavnica koja će biti otvorena od kada je H&M stigao u Srbiju 2013. godine. Pored Kragujevca postoje još četiri prodavnice u Beogradu, dve u Novom Sadu i po jedna u Nišu, Pančevu, Zrenjaninu i Subotici. Vodeća svetska modna kompanija poznata je po modi i kvalitetu po najpovoljnijoj ceni na održiv način. Roba u prodavnice dolazi svakodnevno, uključujući i najnovije trendove, što svima omogućava da kreiraju svoj lični stil.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum