Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi supermarket kompanije Univerexport u Inđiji

Novi supermarket kompanije Univerexport u Inđiji

Potrošači iz Inđije, Stare i Nove Pazove, Rume i Sremske Mitrovice odavno poznaju ponudu domaće kompanije Univerexport, a sada će ta ponuda biti još bliže i lakše dostupna, nakon novih otvaranja u sremskom okrugu.

Prvo u nizu pripada Inđiji, svečanim otvaranjem i poklonima za potrošače 3. avgusta u 10 časova. 

Na najprometnijoj lokaciji, uz samu autobusku stanicu, na oko 300 m2 prodajnog prostora svi potošači su u prilici da se upoznaju sa raznolikim asortimanom proizvoda u modernom prodajnom objektu. 

Novi objekat poseduje asortiman raznolikih proizvoda, od kojih su sveže meso sa farme AD Bačka, sveže voće i povrće, proizvodi Univerexport robnih marki, jedan mali deo širokog asortimana proizvoda koji će potrošači moći da pazare svakim danom od 7 do 21 čas i nedeljom od 7 do 14 časova. 

Grupa Univerexport sa novim objektom poseduje 131 maloprodajni objekat, u razgranatoj prodajnoj mreži širom Vojvodine i Beogradu. Tokom 2017. godine u planu su otvaranja novih objekata, kako u onim sredinama čiji stanovnici su prepoznali Univerexport kao mesto svoje kupovine, tako i u mestima gde do sada nije bilo Univerexport prodajnih objekata.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum