Novi supermarket kompanije Univerexport u Inđiji

Univerexport Indjija

Potrošači iz Inđije, Stare i Nove Pazove, Rume i Sremske Mitrovice odavno poznaju ponudu domaće kompanije Univerexport, a sada će ta ponuda biti još bliže i lakše dostupna, nakon novih otvaranja u sremskom okrugu.

Prvo u nizu pripada Inđiji, svečanim otvaranjem i poklonima za potrošače 3. avgusta u 10 časova. 

Na najprometnijoj lokaciji, uz samu autobusku stanicu, na oko 300 m2 prodajnog prostora svi potošači su u prilici da se upoznaju sa raznolikim asortimanom proizvoda u modernom prodajnom objektu. 

Novi objekat poseduje asortiman raznolikih proizvoda, od kojih su sveže meso sa farme AD Bačka, sveže voće i povrće, proizvodi Univerexport robnih marki, jedan mali deo širokog asortimana proizvoda koji će potrošači moći da pazare svakim danom od 7 do 21 čas i nedeljom od 7 do 14 časova. 

Grupa Univerexport sa novim objektom poseduje 131 maloprodajni objekat, u razgranatoj prodajnoj mreži širom Vojvodine i Beogradu. Tokom 2017. godine u planu su otvaranja novih objekata, kako u onim sredinama čiji stanovnici su prepoznali Univerexport kao mesto svoje kupovine, tako i u mestima gde do sada nije bilo Univerexport prodajnih objekata.