Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Premeštanje Gomex marketa u Subotici

Premeštanje Gomex marketa u Subotici

Kompanija GOMEX izvršila je preseljenje maloprodajnog objekta "Tokio" u Subotici u petak, 04. avgusta. Tog dana, tačno u 09h, potrošačima je na upotrebu predat novi MP objekat "Tokio 1" na novoj adresi i u značajnije većem prodajnom prostoru.

Nova radnja sada se nalazi na adresi Braće Radić 22 u Subotici i prostire se na blizu 250 m2 prodajnog prostora. Objekat raspolaže sa dve kase, a broj zaposlenih je povećan i sada iznosi deset trgovkinja i trgovaca.

Uz ovo značajno proširenje, objekat "Tokio 1" sada radi radnim danima i subotom od 07 do 21h a nedeljom od 07 do 13h.

Asortimanska ponuda u objektu je takođe povećana, a uz gotovo 4.000 različitih artikala tu je i odlična ponuda mesa i mesnih prerađevina iz Rashladno-distributivnog centra GOMEX u Zrenjaninu. 

Kako navode iz kompanije, Gomex je odluku o preseljenju doneo osluškujući sugestije, želje i potrebe svojih potrošača, 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum