Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti BAUHAUS dolazi u Srbiju

BAUHAUS dolazi u Srbiju

DIY BAUHAUS uskoro bi mogao da otpočne svoje poslovanje i na srpskom tržištu otvaranjem prvog trgovačkog centra. 

Poznati nemački trgovac BAUHAUS uskoro bi mogao da otpočne svoje poslovanje otvaranjem prvog trgovačkog centra u Srbiji koji će se nalaziti u blizini Beograda. Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali je izjavio da je kompanija BAUHAUS zainteresovana da izgradi trgovački centar u blizini IKEA centra koji je otvoren 10.avgusta u Bubanj Potoku uz Autoput Beograd - Niš. 

 BAUHAUS bi za oko godinu dana trebao da otpočne svoje poslovanje i u Bosni i Hercegovini otvaranjem trgovačkog centra u Sarajevu. Objekat će se nalaziti u Opštini Novi Grad, zapošljavaće više stotina radnika i prostiraće se na 50.000 kvadrata. 

Nezvanično, za operacije na srpskom tržištu biće zadužen deo menadžmenta BAUHAUS-a iz Slovenije. Kompanija posluje u 19. evropskih zemalja, a u našem regionu prisutna je u Hrvatskoj, Mađarskoj i Sloveniji. BAUHAUS u svojim maloprodajnim centrima nudi više desetina hiljada proizvoda za uređenje doma i bašte.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum