Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Domaći trgovac PerSu otvorio supermarket na 800 kvadrata i najavio nove investicije

Domaći trgovac PerSu otvorio supermarket na 800 kvadrata i najavio nove investicije

Domaći trgovački lanac PerSu svečano je otvorio modernizovani supermarket u Žablju, a kako je i zvanično potvrđeno iz ovog lanca za portal Retail Serbia i u narednom periodu nastaviće se sa širenjem prodajne mreže i modernizacijom postojeće.  

Kako je saopšteno, modernizovani supermarket koji se prostire na 800 kvadrata prodajnog prostora svečano je otvoren u Žablju. U ponudi otvorenog supermarketa potrošačima je ponuđen izbor o preko 6.500 artikala. Potrošače je dočekao potpuno nov i uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Trgovac iz ponude posebno izdvaja odeljenje uvek svežeg voća i povrća, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla. Pored toga, u sklopu renoviranog supermarketa, potrošači mogu da brzo i lako da plate sve svoje račune na PaySpot uplatnom mestu, ali i da posete Trivitovu pekaru i uživaju u omiljenim pecivima i slatkišima.

Iz trgovačke kompanije su za portal Retail Serbia istakli, da će se i u narednom periodu nastaviti intezivni razvoj maloprodajne mreže i unapređenje postojeće mreže marketa. PerSu je danas lociran na 135. lokacija na teritoriji Južnobačkog i Srednjebanatskog okruga. 

PerSu je povodom otvaranja modernizovanog supermarketa u Žablju, pripremio brojna akcijska sniženja, ali i nagradio prvih 50. kupaca sa poklon paketima, dok je svaka 50. kupovina bila za 1 dinar.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum