Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Grčki JUMBO otvara prodavnice i u Crnoj Gori

Grčki JUMBO otvara prodavnice i u Crnoj Gori

Grčki maloprodajni lanac Jumbo uskoro otpočinje svoje poslovanje i u Crnoj Gori, saznaje portal Retail Serbia. 

Balfin Grupa, jedna od najvećih trgovačkih kompanija u Jugoistočnoj Evropi uskoro će otpočeti svoje poslovanje u Crnoj Gori otvaranjem prvih robnih kuća grčkog maloprodajnog lanca Jumbo. Balfin Grupa je najveći franšizni partner grčke kompanije i svoje maloprodajne objekte već poseduje u Albaniji, na *Kosovu i Bosni i Hercegovini. Podsetimo, kompanija je nedavno otvorila prvu Jumbo robnu kuću u Sarajevu koja se prostire na 4.000 kvadrata, a u planu je otvaranje ukupno pet takvih maloprodajnih centara. Pored brenda Jumbo, Balfin poseduje više desetina Spar supermarketa i hipermarketa, tržne centre, logističke parkove i prodavnice odeće i tehnike. 

Jumbo je najveći lanac robnih kuća za decu i dom u Jugoistočnoj Evropi koji se nalazi na više od 80 prodajnih mesta. U svom vlasništvu Jumbo poseduje centre u Grčkoj, Kipru, Rumuniji i Bugarskoj, dok je u ostalim zemljama u okruženju prisutan kroz franšizu sa partnerima Balfin i Veropoulos.

Kompanija Veropoulos 2. septembra ove godine otvoriće u sklopu Zemun Parka najveću robnu kuću u Srbiji koja će se prostirati na 3.000 kvadrata.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum