Otvoreni novi i renovirani KFC restorani u Srbiji i regionu

KFC objekat

Lanac restorana KFC nastavlja da investira na srpsko tržište i zemljama u okruženju otvaranjem novih i renoviranih restorana. 

Nakon što je nedavno otvorio novi restoran na 100 kvadrata u sklopu BIG Fashion šoping centra, filijala KFC-a u Srbiji nastavlja sa investiranjem otvaranjem renoviranog restorana u centru Beograda koji se nalazi na Studenskom Trgu. KFC restoran je uz moderniji izgled dobio i baštu, a povodom otvaranja lanac je pripremio brojna iznenađenja u vidu popusta. 

KFC je od prošle godine otpočeo svoju ekspanziju putem franšiznih partnera i na *Kosovu. Nakon otvorenih restorana u Prištini i Kosovskoj Mitrovici, KFC je od sada prisutan i u Prizrenu u kome je otvorio restoran po najvišim svetskim standardima. 

Nove investicije KFC je doneo i na tržište Rumunije u kome je otvoren jedan od najmodernijih restorana u regionu. Restoran u koji je investirao 1,2 miliona evra svečano je otvoren u Bukureštu, posetiocima je na raspolaganju 160 mesta i drive usluga od 00 do 24h. Iz filijale KFC u Rumuniji najavljuju nove investicije kroz otvaranje novih restorana.