Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoreni novi i renovirani KFC restorani u Srbiji i regionu

Otvoreni novi i renovirani KFC restorani u Srbiji i regionu

Lanac restorana KFC nastavlja da investira na srpsko tržište i zemljama u okruženju otvaranjem novih i renoviranih restorana. 

Nakon što je nedavno otvorio novi restoran na 100 kvadrata u sklopu BIG Fashion šoping centra, filijala KFC-a u Srbiji nastavlja sa investiranjem otvaranjem renoviranog restorana u centru Beograda koji se nalazi na Studenskom Trgu. KFC restoran je uz moderniji izgled dobio i baštu, a povodom otvaranja lanac je pripremio brojna iznenađenja u vidu popusta. 

KFC je od prošle godine otpočeo svoju ekspanziju putem franšiznih partnera i na *Kosovu. Nakon otvorenih restorana u Prištini i Kosovskoj Mitrovici, KFC je od sada prisutan i u Prizrenu u kome je otvorio restoran po najvišim svetskim standardima. 

Nove investicije KFC je doneo i na tržište Rumunije u kome je otvoren jedan od najmodernijih restorana u regionu. Restoran u koji je investirao 1,2 miliona evra svečano je otvoren u Bukureštu, posetiocima je na raspolaganju 160 mesta i drive usluga od 00 do 24h. Iz filijale KFC u Rumuniji najavljuju nove investicije kroz otvaranje novih restorana.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum