Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti TOTAL kupio Maersk Oil za 7,45 milijardi dolara

TOTAL kupio Maersk Oil za 7,45 milijardi dolara

Francuska naftna kompanija Total proširila je svoje poslovanje i ojačala poziciju u Severnom moru kupovinom naftnog dela danskog konglomerata Moler Maersk za 7,45 milijardi dolara.

Dogovor o prodaju podrazumeva da će Moller Maersk dobiti 4,95 milijardi dolara u Total denicama, kao i to da će Total preuzeti 2,5 milijardi Maersk Oil duga. Prodaja Maersk Oil-a je sastavni deo Maerskovog velikog restrukturiranja u okviru kog će se kompanija fokusirati na poslovanje u sektoru transporta i logistike.

Total posluje u preko 130 zemalja sveta i zapošljava preko 100000 zaposlenih.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum