Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Slovenački TUŠ širi mrežu drogerija

Slovenački TUŠ širi mrežu drogerija

Slovenačka trgovačka kompanija Tuš, saopštila je da je nastavila širenje prodajne mreže svojih drogerija otvaranjem nove poslovnice u Sloveniji. 

Tuš je svoju 41. po redu drogeriju, svečano otvorio u mestu Murska Sobota u sklopu tržnog centra Maximus. Moderno uređena drogerija nudi širok spektar artikala i veoma je prilagođena zahtevima modernog kupca. U ponudi se nalazi veliki izbor šminke, proizvoda za negu, parfema i veliki izbor proizvoda za ličnu higijenu globalnih i domaćih brendova. U ponudi se nalazi i veliki izbor prirodne kozmetike i dijet proizvoda. 

"Menadžment kompanije nastoji da poštuje želje kupaca, prateći najsavremenije trendove u kupovini. Ponosni smo što smo od sada prisutni i na ovoj lokaciji gde ćemo potrošačima ponuditi veliki izbor proizvoda i stručne savete", istakla je Danijela Lakićević, direktor operacija u Tuš drogerijama. 

Kompanija Tuš je pored otvaranja novih i renoviran drogerija, od početka godine otvorila nekoliko modernizovanih supermarketa i hipermarketa koji su dobili savremeni izgled, novu opremu za izlaganje i skladištenje robe, ali i veći izbor proizvoda domaćih proizvođača.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum