Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Italijanski brend Marella stigao u Beograd

Italijanski brend Marella stigao u Beograd

Još jedan luksuzni italijanski brend iz Max Mara Grupacije, MARELLA, stigao je u Beograd, a prva prodavnica otvorena je danas u tržnom centru Fontana u Bulevaru kralja Aleksandra. 

Italijanski modni brend MARELLA u svojoj ponudi ima odeću, obuću i aksesoare, i kako kažu u kompaniji, namenjen je savremenoj ženi, koja je moderna, dinamična i samosvesna u svakoj prilici.

Kombinujući najnovije svetske trendove i prepoznatljiv italijanski stil, MARELLA kolekcije nude veliki izbor kaputa, jakni, bluza, haljina, obuče, tašni i aksesoara i kreira kolekcije koje su pogodne za sve prilike – mogu da se nose preko dana ali i uveče.

"Savremena žena, koja radi, putuje i ima mnogo obaveza, u MARELLA kolekcijama uvek može da pronađe idealnu kombinaciju pogodnu za posao, avanturu ili večernji izlazak", navode iz kompanije.

Marella Srl je deo Max Mara Grupe i postoji već 40 godina.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum