Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena RODA MEGA na Novom Beogradu

Otvorena RODA MEGA na Novom Beogradu

Kompanija Mercator S je svečano otvorila još jedan renovirani RODA maloprodajni objekat velikog formata, saopštavaju iz kompanije. 

Renovirana Roda Mega je skrojena po najboljim svetskim standardima i potrebama savremenih potrošača. Posebno je ponosna na širinu asortimana, u kojem sada ima više od 40.000 pažljivo odabranih artikala. Svoje potrošače Roda je obradovala potpuno novim odeljenjem lepote i nege, preuređenim odeljenjem pijace i proširenim odeljenjem tehnike koje se sada prostire na više od 1.000 kvadratnih metara. Sada se u asortimanu Roda Mega prodavnice, uz najpoznatije svetske i domaće industrijske brendove, nalaze i najkvalitetnija domaća zanatska piva. Potrošačima će biti na raspolaganju od 08 do 22h svih sedam dana u nedelji, stoji u saopštenju trgovačkog lanca. 

Povodom otvaranja preuređene prodavnice, Roda je posetiocima priredila bogat zabavni program, koncert i vatromet. Roda će i u narednim danima potrošačima omogućiti brojna akcijska sniženja i dodatne popuste.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum