Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi model poslovanja Univerexport-a na domaćem tržištu

Novi model poslovanja Univerexport-a na domaćem tržištu

Kompanija Univerexport, otvaranjem prvog partnerskog objekta u Banatskom Novom Selu, počela je sa primenom promenjenog i potpuno novog modela poslovanja.

 

Prvi Univerexport partner posluje u okviru kompanije Univerexport, u ovom modelu, a u skladu sa važećim zakonskim propisima, pod nazivom Univerexport partner. Koncept partnerstva sa Univerexport-om je novi pristup tržištu, gde Univerxport partner upravlja samostalno svojim objektom po Univerexport standardima i već određenom asortimanu koji je prilagođen pripadajućoj kvadraturi i klasifikaciji objekta.

Samim tim što pred tržištom nastupa pod brendom Univerexport-a, partnerska radnja dobija veću vidljivost i prepoznatljivost, kao i know how – odnosno znanje i iskustvo. Sa druge strane po rečima Borisa Čolića, rukovodica franšize, kompanija Univerexport ulaskom u partnerski odnos osnažava manje formate sa kojima dobija pristup tršižtu i potrošačima na neposredniji, prisniji, komšijski način.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum