Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Supermarket Tuš u Sremskoj Mitrovici

Supermarket Tuš u Sremskoj Mitrovici

Slovenački trgovinski lanac "Tuš" otvorio je supermarket u Sremskoj Mitrovici, u koji je uloženo četiri miliona evra i u kojem je zaposleno 39 radnika. „Tuš“ je slične supermarkete već otvorio u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Subotici, a najavljeno je da će biti otvoreni i u Jagodini, Vranju i Kragujevcu.

"Tuš", čije je sedište u Ljubljani, spada među 500 najboljih preduzeća u srednjoj i istočnoj Evropi a predstavništva ima u Hrvatskoj, Tunisu, Grčkoj i Španiji, i posluje po principu "sve na jednom mestu".

Za izgradnju tržnog centra u Jagodini zemljište je kupila i Kompanija Central Europen Estates (CEE) valsništvo izraelskih milijardera Julija Ofera i Nimroda Rinata.

 

Izvor: Tanjug

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum