Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prvi ekskluzivni LEGO® Store stiže u Srbiju

Prvi ekskluzivni LEGO® Store stiže u Srbiju

Jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača igračaka, danski brend LEGO®, 14. septembra će svim ljubiteljima popularnih kockica otvoriti vrata svog prvog specijalizovanog LEGO® Store-a u Srbiji, i to u okviru „Rajićeva Shopping Centra“.

Planirano je da svečano otvaranje bude obeleženo okupljanjem brojnih LEGO® obožavalaca svih uzrasta, koji će kroz niz interesantnih igara i takmičenja, ali i posebnih popusta i poklona za prve kupce, prvi uživati u omiljenim igračkama iz detinjstva.

Na površini od oko 170 kvadratnih metara, koliko će zauzimati LEGO® Store, kupcima će biti ponuđen bogat asortiman kreativnih igračaka za decu i odrasle, kao i ekskluzivne linije proizvoda LEGO® „Architecture" i LEGO® „Technic" za arhitekte i inženjere, ali i sve one koji uživaju u građenju kreativnih LEGO® građevina. Obožavaoce legendarnog serijala filmova „Ratovi zvezda“ posebno će obradovati specijalni LEGO® „Star Wars™“ komplet. 

Poput radnji u najvećim svetskim metropolama, i LEGO® Store Srbija u svojoj ponudi imaće specijalni „Pick-A-Brick“ zid koji omogućava kupovinu kockica na kilogram, i na ovaj način pruža kupcima mogućnost da biraju kockice po svojoj želji. Za sve koji žele da kreiraju jedinstvenu i posebnu LEGO® figuricu, u okviru „Build-A-Mini“ dela dostupno je hiljade različitih kombinacija koji će probuditi svačiju maštu.

Naziv LEGO® osmislio je Ole Kirk Kristiansen, osnivač kompanije i bivši predsednik i generalni direktor LEGO®Grupe. On je igračke koje su proizvodili nazvao prema danskom izrazu “leg godt” ili “lepo se igraj”. O globalnoj popularnosti LEGO® igračaka govore i zanimljive činjenice. Od osnivanja kompanije, davne 1932. godine, proizvedeno je više od 700 milijardi kockica, tačnije čak 94 kockice za svakog čoveka na planeti, dok bi se od godišnje prodaje LEGO® kockica planeta Zemlja mogla opasati čak pet puta. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum