Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Međunarodni maloprodajni lanac Mlinar otpočeo poslovanje u Srbiji i najavio ekspanziju

Međunarodni maloprodajni lanac Mlinar otpočeo poslovanje u Srbiji i najavio ekspanziju

Međunarodni lanac pekara Mlinar otpočeo je svoje poslovanje i na srpskom tržišu, a u planu je i ekspanziju na celoj teritoriji Srbije. 

Kako je saopšteno iz Mlinara, prvi maloprodajni objekat otvoren je u Beogradu u Makedonskoj ulici br. 11. Ovo je prvi u nizu objekata koji će biti otvoreni u Srbiji i poslovaće u saradnji sa franšiznim partnerima.

U prvoj Mlinar pekari koja je otvorena u Beogradu implementirani su svi standardi koji odlikuju u preko 200 Mlinar pekara. U ponudi se nalazi veliki izbor hleba, peciva, slanih kroasana, bureka, pice i sendviča. 

Sedište Mlinara nalazi se u Hrvatskoj, a poslovanje se pored Hrvatske, odvija i u Švajcarskoj, Sloveniji, Mađarskoj, UAE, Nemačkoj, Bosni i Hercegovini i Australiji. Krajem prošlog meseca, Mlinar je otpočeo svoje poslovanje u UAE otvaranjem pekare u Dubaiju. Maloprodajnu mrežu na tom tržištu razvijaće kompanija Alagar Investment LLC.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum