Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delez otvara nove Maxi supermarkete u Beogradu i Kraljevu i nastavlja modernizaciju Tempo hipermarketa

Delez otvara nove Maxi supermarkete u Beogradu i Kraljevu i nastavlja modernizaciju Tempo hipermarketa

Grupa Ahold Delhaize sa svojom filijalom u Beogradu Delez Srbija nastavlja da investira u širenje prodajne mreže, ali i u modernizaciju objekata velikog formata. 

Kako je saopšteno iz kompanije, modernizacija Tempo hipermarketa je urađena u svim objektima, izuzev hipermarketa u Kragujevcu, Užicu i Vrnjačkoj Banji. Tokom 2018. godine, Delez će izvršiti modernizaciju Tempo centara u Vrnjačkoj Banji i Užicu, a godinu dana kasnije i u Kragujevcu. Asortiman u Tempo objektima je prilagođen potrebama i navikama kupaca. Širenje prodajne mreže Delez Srbija nastavlja u Beogradu u kome će 14. septembra otvoriti novi Maxi supermarket koji će se nalaziti u suterenu Rajićeva Shopping Centra u Knez Mihajlovoj ulici. 

Na 256 kvadrata ukupne i 168 kvadrata prodajne površine, Delez je nedavno otvorio i potpuno novi Shop&Go market na Novom Beogradu. Novi maloprodajni objekat manjeg formata poseduje tri kase, saopštavaju iz kompanije. Ekspanzija Deleza će se nastaviti i 1. decembra ove godine kada će u sklopu prvog retail parka u Kraljevu otvoriti novi supermarket na 850 kvadrata. NEST Kraljevo retail park će pored Maxi-a ponuditi i druge maloprodajne brendove, Lc Waikiki, Intersport, Top Shop, Deichmann, Takko i druge.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum