Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi DIS market i to u Grockoj

Otvoren novi DIS market i to u Grockoj

Trgovački lanac DIS, saopštio je da je nastavio širenje prodajne mreže otvaranjem prvog marketa u Grockoj. 

DIS je novi market svečano otvorio u Grockoj, na adresi Sutjeska 2. U širokom asortimanu novootvorenog marketa nalaze se i brojne DIS-ove robne marke DOBRO, Tri prsta, Masterclass, Jumbo..saopštavaju iz kompanije. Novi trgovački objekat domaćeg lanca prostire se na 400 kvadrata prodajne površine i poseduje tri kase, a ispred marketa nalazi se i parking prostor za kupce.

Svečanom otvaranju prisustvovali su i predstavnici gradske opštine Grocka. Povodom otvaranja novog DIS marketa lanac je organizovao tradicionalnu akciju gratis kupovine za svakog 50. kupca, ali i brojna akcijska sniženja. 

Širenje prodajne mreže kompanija DIS će nastaviti i tokom oktobra kada će u Beogradu otvoriti novi hipermarket koji će se nalaziti u sklopu Capitol retail parka u Rakovici.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum