SUPER VIVA otvorila moderan hipermarket na Kosovu (video)

Super Viva

Najveći maloprodajni lanac na Kosovu*, Super Viva, saopštio je da je zabeležio najveći rast prodaje i otvorio novi hipermarket. 

Super Viva je 20.avgusta u 15h, na magistralnom putu Priština - Kosovo Polje svečano otvorila novi, 20. po redu hipermarket u svojoj maloprodajnoj mreži na Kosovu. Kako je saopšteno, u pitanju je najmoderniji hipermarket koji pored raznovrsnog asortimana prehramebnih i neprehrambenih proizvoda, dečjih igračaka, gastro odeljenja i pekare, posetiocima nudi i ukupno 360 parking mesta uključujući i garažu koja se nalazi u sklopu hipermarketa koji se prostire na dva nivoa. Trgovački centar opremljen je najsavremenijim idejnim rešenjima, a kako ističi iz Super Vive, svaki proizvod u hipermarketu je dostupan za manje od pet sekundi. Trgovački lanac je saopštio da je u 2017. godini zabeležio najveći rast prodaje od svih maloprodajnih lanaca na Kosovu. "Odabrali smo najbolje menadžerko osoblje prosečne starosti od oko 28. godina. Naše prodavnice koriste energetsko efiksano hlađenje, više prirodne svetlosti i led osvetljenja. Zaposleni u Super Vivi su dobro obučeni za mnoge zadatke, što pomaže smanjenu troškova", ističu iz kompanije.  

Novi trgovački centar Super Viva je otvorila u industrijskoj zoni u kojoj se nalaze Interex hipermarket, Jumbo robna kuća, Neptun centar, Jysk i mnogi drugi. Podsećanja radi, Super Viva je otvorila i hipermarket u sklopu Grand Store tržnog centra na mestu nekadašnjeg hipermarketa italijanskog lanca Conad.

U nastavku pogledajte kako izgleda novootvoreni Super Viva hipermarket: