Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti SUPER VIVA otvorila moderan hipermarket na Kosovu (video)

SUPER VIVA otvorila moderan hipermarket na Kosovu (video)

Najveći maloprodajni lanac na Kosovu*, Super Viva, saopštio je da je zabeležio najveći rast prodaje i otvorio novi hipermarket. 

Super Viva je 20.avgusta u 15h, na magistralnom putu Priština - Kosovo Polje svečano otvorila novi, 20. po redu hipermarket u svojoj maloprodajnoj mreži na Kosovu. Kako je saopšteno, u pitanju je najmoderniji hipermarket koji pored raznovrsnog asortimana prehramebnih i neprehrambenih proizvoda, dečjih igračaka, gastro odeljenja i pekare, posetiocima nudi i ukupno 360 parking mesta uključujući i garažu koja se nalazi u sklopu hipermarketa koji se prostire na dva nivoa. Trgovački centar opremljen je najsavremenijim idejnim rešenjima, a kako ističi iz Super Vive, svaki proizvod u hipermarketu je dostupan za manje od pet sekundi. Trgovački lanac je saopštio da je u 2017. godini zabeležio najveći rast prodaje od svih maloprodajnih lanaca na Kosovu. "Odabrali smo najbolje menadžerko osoblje prosečne starosti od oko 28. godina. Naše prodavnice koriste energetsko efiksano hlađenje, više prirodne svetlosti i led osvetljenja. Zaposleni u Super Vivi su dobro obučeni za mnoge zadatke, što pomaže smanjenu troškova", ističu iz kompanije.  

Novi trgovački centar Super Viva je otvorila u industrijskoj zoni u kojoj se nalaze Interex hipermarket, Jumbo robna kuća, Neptun centar, Jysk i mnogi drugi. Podsećanja radi, Super Viva je otvorila i hipermarket u sklopu Grand Store tržnog centra na mestu nekadašnjeg hipermarketa italijanskog lanca Conad.

U nastavku pogledajte kako izgleda novootvoreni Super Viva hipermarket:

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum