Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Auchan (Ošan): Otvorili smo prvi supermarket u Mađarskoj, planiramo ekspanziju

Auchan (Ošan): Otvorili smo prvi supermarket u Mađarskoj, planiramo ekspanziju

Francuska trgovačka Grupa Auchan, ekspanziju na tržištu Mađarske nastavlja uvođenjem novog formata otvaranjem prvog supermarketa. 

Prvi supermarket Auchan otvoren je u gradu Seksard koji broji više od 30.000 stanovnika. Novootvoreni supermarket ima za cilj da svakodnevno ponudi jedinstveno iskustvo u kupovini, sa širokim spektrom proizvoda različitih grupa. Kompanija ima za cilj da ojača svoje prisustvo u Mađarskoj u kojoj trenutno poseduje 19 hipermarketa, 18 servisnih stanica i online prodavnicu. 

"Otvaranje supermarketa u Seksardu je jedna od najvećih prekretnica u dosadašnjem poslovanju Auchana u Mađarskoj u kojoj se od sada našim kupcima predstavljamo sa novim formatom. Do sada smo u Mađarskoj upravljali sa hipermarketima i servisnim stanicama, a od prošle godine pokrenuta je online prodavnica. Obećavam da je ovo prvi, ali ne i poslednji supermarket koji otvaramo i najavljujem pravu ekspanziju sa novim formatom na mađarskom tržištu", istakao je Dominique Ducoux, generalni direktor Auchan Mađarska. 

Auchan je nedavno u našem regionu otvorio i prvi supermarket u Rumuniji. Pored supermarketa, Auchan je otpočeo poslovanje i kroz format My Auchan marketa koji se nalaze na benzinskim stanicama u vlasništvu Omv-a.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum