Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Beograd - Stara Pazova: dm stiže u Knez, nova poslovnica i u Staroj Pazovi

Beograd - Stara Pazova: dm stiže u Knez, nova poslovnica i u Staroj Pazovi

Nemački lanac drogerija dm, uskoro će optočeti svoje poslovanje novom poslovnicom u centru Beograda, ali i otvoriti novi objekat u Staroj Pazovi. 

Filijala dm drogerija u Srbiji uskoro će postati bogatija za još jednu novu poslovnicu u centru Beograda. Svoju 79. po redu drogeriju u Srbiji, dm će otvoriti u Knez Mihailovoj ulici u sklopu šoping centra Rajićeva. Drogerija će se nalaziti u suterenu tržnog centra, a kupcima će biti dostupna svakog dana od 09 do 22h. Kompanija je nedavno otvorila i drogeriju u Staroj Pazovi, na adresi Svetosavska 13-15. Povodom otvaranja poslovnice dm je pripremio brojna akcijska sniženja i popust i za artikle koji su već na sniženju. 

dm četvrtu godinu za redom beleži dvocifreni rast prodaje. U protekloj poslovnoj godini rast je iznosio 21,26% (7 milijardi dinara). Kompanija je zabeležila i rast u celoj Evropi za 7% što je oko 9,7 milijardi evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum