Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Sarajevo: Otvoren novi šoping centar Waves i Amko supermarket

Sarajevo: Otvoren novi šoping centar Waves i Amko supermarket

U Sarajevu je svečano otvoren Waves šoping centar koji je pored prodavnica, salona i restorana ponudio i Amko supermarket. 

Šoping centar Waves, svečano je otvoren u Sarajevu, na adresi Barska 59, na Ilidži. Kako je saopšteno iz Compact Invest, dvoetažni šoping centar se prostire na 1240 kvadrata, i u njega je investirano 2 miliona km. U sklopu novootvorenog centra posluju restorani, saloni, prodavnice i supermarket Amko. Waves centar ima za cilj stvoriti sve potrebne uslove za kvalitetan i moderan način življenja unutar kompleksa Waves Sarajevo, ali i osigurati kapacitete za svakodnevne aktivnosti dece i odraslih. 

U sklopu novog šoping centra nalazi se Amko supermarket koji se prostire na više od 500 kvadrata prodajne površine. Kako je saopšteno iz trgovačkog lanca, supermarket je smešten u prizemlju centra i izgrađen je od najkvalitetnijih materijala praćen svetskim dizajnom i savremenim trendovima. Kupcima se nudi širok asortiman proizvoda za svakodnevnu kupovinu. U ponudi se nalazi i veliki izbor domaćih proizvoda domaćeg porekla na odeljenjima voća i povrća, delikatesa i mesare.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum