Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Pevec najavio ekspanziju, novi trgovački centar u Slavonskom Brodu, uskoro i u Sisku

Pevec najavio ekspanziju, novi trgovački centar u Slavonskom Brodu, uskoro i u Sisku

Hrvatski trgovački lanac Pevec, saopštio je da je otvorio novi maloprodajni centar u Slavonskom Brodu, ali i da će uskoro još jedan biti otvoren i u Sisku. 

Kako se navodi u saopštenju, Pevec je 7. septembra svečano otvorio svoj 21. trgovački centar koji se nalazi u Slavonskom Brodu. Na površini od 5500 kvadratnih metara, Pevec je ponudio širok izbor proizvoda za dom i baštu. Novi prodajni centar zaposlio je oko 50 radnika.

Na dan otvaranja prodajnog centra u Slavonskom Brodu, Pevec je pripremio brojna poklon iznenađenja, ali i ponudio 800 proizvoda na posebnom akcijskom sniženju. U ponudi se nalazi više desetina hiljada proizvoda domaćih i stranih proizvođača. Kompanija će 14. septembra otvoriti i trgovački centar u Sisku, a kako je najavljeno uskoro će novi centri biti otvoreni i u drugim gradovima, kako bi bili dostupni svakom stanovniku Hrvatske.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum