Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti NEST retail parkovi stižu u Kraljevo, Užice, Vršac, Rumu i Obrenovac

NEST retail parkovi stižu u Kraljevo, Užice, Vršac, Rumu i Obrenovac

Češka kompanija RC Reinvest uskoro otpočinje svoju ekspanziju na našem tržištu otvaranjem prvog retail parka.

 

U planu je širenje na ukupno pet lokacija u zemlji. Kako je saopštila kancelarija RC Reinvest u Beogradu, prvi NEST retail park biće otvoren 1. decembra u Kraljevu koji se nalazi uz novu sportsku halu u tom gradu. Na 5.000 kvadrata prodajnog prostora, svoje maloprodajne objekte otvoriće Intersport, Deichamnn, Takko, Lc Waikiki, Top Shop i Delez Srbija koji će otvoriti Maxi supermarket na 850 kvadrata. Posetiocima će na raspolaganju biti 140 parking mesta i dodatnih 300 koji se nalaze uz sportski centar. 

Kompanija je najavila i da će retail parkove otvoriti i u Vršcu, Užicu, Rumi i Obrenovcu. Retail park NEST Vršac zauzimaće površinu od 2.999 kvadrata u prvoj i 3.500 kvadrata u drugoj i trećoj fazi. Obenovac će dobiti jedan od veći retail parkova koji će se prostirati na više od 13.000 kvadrata, i raspolagati sa više od 400 parking mesta. Planirano je da njegova izgradnja bude završena u prvom kvartalu 2019. godine. Iste godine i građani Rume mogu da očekuju dolazak NEST retail parka koji će se prostirati na 9.058 kvadrata. 

Kompanija je osnovana 2005. godine u Češkoj i do sada je izgradila više od 100 objekata. Poslovanje se odvija u četiri evropske zemlje.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum